İnceleGo
  • Business
  • SEO
  • WordPress
    • Tema
    • Eklenti
  • e-Ticaret
    • WooCommerce
    • PrestaShop
    • Shopify
    • Opencart
    • Online Eğitimler
  • Teknoloji
    • VPN
    • Apple
      • Macbook
      • İphone
      • Apple Watch
    • Windows
Yazı: WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir
Paylaş
İnceleGoİnceleGo
Font ResizerAa
  • SEO
  • WordPress
  • WooCommerce
Search
  • Business
  • SEO
  • WordPress
    • Tema
    • Eklenti
  • e-Ticaret
    • WooCommerce
    • PrestaShop
    • Shopify
    • Opencart
    • Online Eğitimler
  • Teknoloji
    • VPN
    • Apple
    • Windows
Follow US
© 2024 incelego.com | İnceleGO - Her Hakkı Saklıdır.
İnceleGo > Blog > WordPress > Eklenti > WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

Aykut Ekinci
Yazan Aykut Ekinci
Okuma süresi 12 dk
Açıklama: Bu web sitesi bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir, bu da bağlantıya tıklar ve bir satın alma işlemi yaparsanız komisyon kazanabileceğim anlamına gelir. Sadece kişisel olarak kullandığım ve okuyucularıma değer katacağına inandığım ürün veya hizmetleri öneriyorum. Desteğiniz için minnettarım!
WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir
Paylaş

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

WordPress sitenizi çok dilli seçeneğini eklemeyi mi düşünüyorsunuz?
Potansiyel kitlenizi uluslararası müşterilere ulaştırmak her zaman iyi bir fikirdir.
Peki WordPress dil değiştiricinizi düşündünüz mü?

Contents
WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirDil Değiştirici nedir?Seçenekleriniz Nelerdir?1. ConveyThis2. TranslatePress3. WPML4. Polylang5. WeglotWordPress Sitenize Dil Değiştirici Nasıl Eklenir?Adım 1: Eklentiyi Kurun2. Adım: Dil Ekleme3. Adım: Dil Değiştirici Türünü SeçinKısa Kod Dil DeğiştiriciMenü Öğesi Dil DeğiştiriciKayan Dil DeğiştiriciAdım 4: İyi Eğlenceler ve Anahtarı Yukarı bunuÖzel bir dil ekleyinVarsayılan bayrağı kendi bayrağınızla değiştirinMenüde zıt bayrağı gösterYöntem 1: Kısa Kod DeğiştiriciYöntem 2: Menü Öğesi DeğiştiriciBu kadar!

Sitenizi çok dilli yapmak, web sitenizin içeriğini çevirmekten daha fazlasını gerektirir. Tabii ki, çeviri hala sürecin ana parçasıdır, ancak çevrilen içeriğin doğru, SEO dostu ve ziyaretçileriniz için kolayca erişilebilir olduğundan emin olmak, kullanıcı deneyimi için aynı derecede önemlidir.

Çok dilli bir WordPress web sitesiyle çalışırken, iyi işleyen bir dil değiştiriciye sahip olmak kullanıcı için çok önemlidir.

Dil Değiştirici nedir?

Dil değiştirici, büyük etkisi olan küçük bir butondur.

Dil değiştirici, web sitenizin ziyaretçilerinin iki veya daha fazla dil (sizin sağladığınız) arasında geçiş yapmasını ve sitenizde gezinmek istediklerini seçmesini sağlayan tıklanabilir bir seçicidir. Bu, uluslararası web siteleri için son derece yararlıdır ve ziyaretçilerin sitede çok daha iyi bir deneyim yaşamasını sağlar.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

Diyelim ki 3 dilde görüntülenebilen bir web siteniz var: İngilizce, Fransızca ve Rumence. Tüm içeriğinizi 3 dile çevirdiniz ve şimdi kullanıcının yapması gereken tek şey sitenizi görüntülemek için sağlanan dillerden tercih ettikleri dili seçmek. Bu şekilde, kullanıcılar sitenizi bildikleri bir dilde, hatta belki de kendi ana dillerinde rahatça dolaşabilirler.

Dil değiştiriciler genellikle web sitesinin bir köşesinde veya bir menünün veya widget’ın bir parçası olarak görüntülenir. Ayrıca açılır listeler biçiminde olabilirler ve tam dil adlarını, dil kodlarını veya bayrakları görüntüleyebilirler.

Seçenekleriniz Nelerdir?

Çok dilli bir web sitesi oluşturmanın birkaç yolu vardır , ancak mevcut araçların tümü, menünüze, alt bilginize veya olmasını istediğiniz herhangi bir yere kolayca bir dil değiştirici ekleme seçeneğiyle birlikte gelmez.

Oldukça kolay bir şekilde işlevsel ve erişilebilir bir dil değiştirici eklemek için en iyi seçenekleriniz şunlardır:

1. ConveyThis

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

ConveyThis Translate, WordPress web sitenizi 120’den fazla dile çevirmek için en doğru, en hızlı ve en kolay dil eklentisidir!
ConveyThis Translate’i yüklemek sadece birkaç basit adımdır ve 2 dakikadan fazla sürmez.
Web sitenizi bu eklenti ile çevirmek için herhangi bir web geliştirme deneyimine veya .PO dosyalarıyla uğraşmanıza gerek yoktur. ConveyThis Translate, web sitenizin içeriğini otomatik olarak algılar ve anında ve doğru makine çevirisi sağlar. Tüm bunlar, çevrilmiş tüm sayfaları Google’ın çok dilli web siteleri için en iyi uygulamalarına uygun olarak optimize ederken. Ayrıca, tamamlanmış tüm çevirileri tek bir basit arayüz üzerinden görüntüleyebilir ve düzenleyebilir veya bunu sizin için yapması için profesyonel bir çevirmen tutabilirsiniz. Sonuç olarak, tamamen SEO için optimize edilmiş çok dilli bir siteye sahip olacaksınız.
Hem ücretsiz hem de ücretli planlarla birlikte gelir. 2500 kelimeye kadar tek bir dile çevirmenize izin veren ücretsiz plan.

2. TranslatePress

 

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirTranslatePress, kullanımı kolay bir ön uç çeviri düzenleyicisi ve bir web sitesi içeriğinin %100’ünü çevirme yeteneğine sahip bir görsel çeviri eklentisidir.

Eklenti, çok dilli işlevler ve özelleştirme seçenekleri arasında, sitenizde görüntülemek ve ihtiyaçlarınıza göre özelleştirmek için 3 tür dil değiştirici sunar: kullanıcıyı her sayfada izleyen bir kayan dil seçici, bir menü öğesi değiştirici ve izin veren bir kısa kod değiştirici. sitede hemen hemen herhangi bir yere yerleştirilmelidir (bir widget veya alt bilgi gibi).

Ad image

3. WPML

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

WPML eklentisi, WordPress API kullanan her tema veya eklentiyle uyumlu, çok dilli web siteleri için arka uç tabanlı bir çevirmendir.

Dil değiştiricilerle ilgili olarak, WPML kullanıcıya 4 tür dil değiştirici sunar: menü öğesi, widget, alt bilgi ve gönderilerin çevirilerine doğrudan bağlantılar. Bu türlerin tümü bağımsız olarak özelleştirilebilir.

4. Polylang

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirPolylang, WordPress siteleri için platformla sorunsuz bir şekilde bütünleşen bir başka popüler çok dilli çözümdür.

Bir arka uç çeviri arayüzü ile birlikte gelir ve ayrıca dil değiştirici için farklı görüntüleme seçenekleri ve özelleştirme işlevleri sunar. Polylang, bir menü değiştirici ve bir widget değiştirici de sunar ve ayrıca bir PHP şablon etiketi kullanarak sitenin herhangi bir yerine ekleme imkanı sunar.

5. Weglot

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirWeglot, çevirileri web sitenizde depolayarak çeviriler üzerinde tam kontrol sağlayan yukarıdaki diğer seçeneklerin aksine, çevirileri kendi sunucularında saklayan daha küçük çok dilli web siteleri için bir SaaS çözümüdür.

Weglot varsayılan olarak kayan bir dil seçici görüntüler, ancak konumu ve görünümü daha sonra özelleştirilebilir. Özelleştirme yoluyla, değiştirici menüye, bir widget’a veya bir kısa kodu destekleyen herhangi bir yere taşınabilir.

Bu eklentilerin tümü, nerede görüntülendikleri ve nasıl göründükleri de dahil olmak üzere dil değiştiriciler için iyi özelleştirme seçenekleri sunar.

WordPress Sitenize Dil Değiştirici Nasıl Eklenir?

Artık seçeneklerinizi bildiğinize göre, bu işlevi kendi WordPress web sitenize nasıl uygulayacağınızı göstermek istiyoruz.

Bunu yapmak için, çok dilli WordPress eklentisi TranslatePress’in yardımıyla bir dil değiştirici ekleme sürecinde size rehberlik edeceğiz. İşiniz bittiğinde, dil değiştiriciler söz konusu olduğunda bazı ipuçları ve en iyi uygulamalar için bu gönderiye de göz atabilirsiniz .

Adım 1: Eklentiyi Kurun

Her şeyi başlatmak için önce WordPress sitenize TranslatePress’i yüklemeniz gerekir .

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

Eklentiyi yüklemek için önce WordPress kontrol panelinizde Eklentiler → Yeni Ekle’ye gidin . Arama çubuğuna (sağ üst köşe) “TranslatePress” yazın ve görünen ilk eklentide Şimdi Kur’a tıklayın . Eklentiyi kurduktan sonra etkinleştirmeyi unutmayın.

2. Adım: Dil Ekleme

Kurulum tamamlandıktan ve eklentiniz çalışmaya başladıktan sonra, dillerinizi seçmeye ve web sitesine eklemeye devam edebilirsiniz.

Bunu yapmak için Ayarlar → TranslatePress’e gidin ve Genel sekmesinde Tüm Diller bölümünü bulacaksınız . Burada açılır menüyü açabilir ve web sitenize eklemek istediğiniz dili seçebilirsiniz. Seçtiğiniz her dilden sonra Ekle düğmesine tıklamayı unutmayın .

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirŞimdi kaydet değişiklikleri ve sonraki adıma geçelim.

3. Adım: Dil Değiştirici Türünü Seçin

TranslatePress’i kullanırken Dil Değiştiricinizi görüntülemenin 3 yolu vardır. Tercihinize bağlı olarak hepsini aynı anda, iki veya sadece bir kombinasyonla kullanabilirsiniz.

3 tür dil değiştirici şunlardır:

  • Kısa kod
  • Menü seçeneği
  • Kayan Dil Seçici

Tercih ettiğiniz dil değiştiriciyi seçmek için Ayarlar → TranslatePress’e gidin ve Genel sekmesinde biraz kaydırın . Burada, soldaki onay kutularını işaretleyerek/işaretini kaldırarak etkinleştirebileceğiniz veya devre dışı bırakabileceğiniz 3 tür dil değiştirici göreceksiniz.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirBu 3 seçenekten herhangi biriyle, tam dil adlarını, dil kodlarını, bayrakları veya tercih ettiğiniz bir kombinasyonu görüntülemeyi seçebilirsiniz. TranslatePress, anahtarlayıcılarınızı görüntülemek için size 5 seçenek sunar:

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirŞimdi, her birinin web sitesinde görünmesini nasıl sağlayabileceğimizi görelim.

Kısa Kod Dil Değiştirici

Kısa kod – dil değiştiricinizi web sitenizin altbilgisinde veya kenar çubuğunda bir widget olarak görüntülemenin en kolay yolu. WordPress temanıza bağlı olarak, anahtarlayıcınızı web sitenizdeki diğer konumlara yerleştirmek için kısa kodu da kullanabilirsiniz.

Anahtarlayıcınızın sitede görünmesini sağlamak için, önce Görünüm → Pencere Öğeleri’ne gidin ve metin pencere öğesini Kullanılabilir Pencere Öğeleri listesinden kenar çubuğu, altbilgi veya başka bir yere istediğiniz yere sürükleyin .

Metin widget’ında, Dil Değiştirici Kısa Kodunu [language_scitcher] eklemeniz gerekir . İsteğe bağlı olarak, kullanıcıların sayfada kolayca tanımlayabilmeleri için değiştiricinize “Dil” gibi temsili bir başlık ekleyebilirsiniz.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirYeni eklenen değiştiricinizin sayfanızda görünmesi için Kaydet’e tıklamayı unutmayın .

Anahtarlayıcınızın görünüşünü özelleştirmek isterseniz , daha önce gösterildiği gibi TranslatePress Ayarlarının Genel sekmesinde bulunan 5 görüntüleme seçeneğinden birini seçebilirsiniz .

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirDil değiştiriciniz, şimdi koymayı seçtiğiniz yerde görünmelidir.

Menü Öğesi Dil Değiştirici

Dil değiştirici, diğer tüm menü öğelerinizle birlikte ana gezinme menünüzde (veya web sitenizde bulunan herhangi bir menüde) görüntülenebilir.

Bu tip bir değiştirici eklemek için, önce Görünüm → Menüler’e gidin ve değiştiricinizi eklemek istediğiniz menüyü seçin. Soldaki öğeler listesinden Dil Değiştirici’yi genişletin . Burada, web sitenize eklediğiniz dillerin bir listesini ve “Mevcut Dil” etiketli bir öğeyi göreceksiniz.

Anahtarlayıcınızın menünüzde görünmesi için, tüm Dil öğelerinizi bir açılır menü oluşturmak için Geçerli Dil öğesinin (alt öğeler olarak) altına yerleştirdiğinizden emin olarak tüm bu öğeleri menünüze eklemeniz gerekir.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenirİşiniz bittiğinde Menüyü Kaydet’e bastığınızdan emin olun . Yeni menü dili değiştiriciniz şöyle görünmelidir:

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirKayan Dil Değiştirici

Bu tür değiştirici özellikle, web sitenizin tüm sayfalarında her zaman görüntülendiğinden, web sitenizin ziyaretçilerinin dili herhangi bir zamanda değiştirebilmesini istiyorsanız yararlıdır.

Öncelikle, TranslatePress Ayarları → Genel sekmesinde Kayan Dil Seçimi seçeneğinin etkinleştirildiğinden emin olun .

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirBurada, Karanlık tema veya Açık tema arasında seçim yaparak kayan değiştiricinizi özelleştirebilir ve ayrıca web sayfanızdaki konumunu seçebilirsiniz. Bu tür değiştiriciyi görüntüleme seçenekleriniz şunlardır:

  • Sağ alt
  • Sol alt
  • Sağ üst
  • Sol üst

Seçimlerinizi yaptıktan sonra Değişiklikleri Kaydet’e tıklamayı unutmayın, hepsi bu kadar! Yepyeni yüzer anahtarlayıcınızın nasıl görüneceğine bir göz atın:

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirAdım 4: İyi Eğlenceler ve Anahtarı Yukarı bunu

Tüm temel kurulum tamamlandıktan sonra devam edebilir ve size sunulan diğer özelleştirme seçeneklerini keşfedebilirsiniz. TranslatePress ile şunları da yapabilirsiniz:

Özel bir dil ekleyin

Bazen, aradığınız dil, web sitenize yeni bir dil eklemeye çalışırken açılan diller menüsünde görünmeyebilir. Ancak endişelenmeyin, her zaman özel bir dil oluşturabilir ve ekleyebilirsiniz.

TranslatePress Ayarlarındaki Gelişmiş sekmesine gidin ve Özel Diller bölümüne gidin veya bölümün üst kısmındaki Özel diller düğmesini tıklayın.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirBuraya istediğiniz dili, yerel adını, ISO kodunu ve özel bayrağını ekleyebilirsiniz. İşiniz bittiğinde değişikliklerinizi kaydetmeyi unutmayın.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirYeni özel dilinizi ekledikten sonra, web sitesinde görünebilmesi için TranslatePress Ayarlarındaki Genel sekmesinden web sitenizin dillerine ekleyin . Menü Öğesi Değiştirici’yi seçtiyseniz, o özel dili de menüye bir öğe olarak eklemeyi unutmayın ( Görünüm → Menüler’den ).

Varsayılan bayrağı kendi bayrağınızla değiştirin

Web sitenizin belirli bir tasarımı varsa ve varsayılan TranslatePress bayrakları bunu kesmiyorsa, bunları istediğiniz zaman web sitesine yüklediğiniz herhangi bir resimle kolayca değiştirebilirsiniz.

İşte adresi Gelişmiş sekmesini TranslatePress Ayarlar sonra gidin Özel Dil özel dilin bilgileri alanlara bölümü ve dolgu ve, Bayrak URL altında, zaten WordPress yüklediğiniz herhangi resmin URL’sini yapıştırın.

Özel dil, dil eklenirken açılır menüde zaten bulunan bir dil olabilir. Ancak, varsayılan bayrağı kullanmayacağınız için, onu özel olarak yeniden girmeniz ve bu yeni özel olanı web sitesine eklerken orijinali kaldırmanız gerekir.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirMenü Öğesi Değiştirici kullanıyorsanız onu da menüye eklemeyi unutmayın.

Menüde zıt bayrağı göster

Web siteniz iki dilliyse ve anahtarlayıcınızın her zaman o anda görüntülenen dilin tersini göstermesini istiyorsanız, seçtiğiniz anahtarlayıcı türüne bağlı olarak bunu yapmanın 2 yolu vardır.

Yöntem 1: Kısa Kod Değiştirici

Kısa Kod Değiştirici ile zıt dilleri göstermek için, Karşı Dil Kısa Kod eklentisini indirmeniz yeterlidir .

Web sitenize yalnızca 2 dil eklenmişse, Eklenti yüklendikten hemen sonra Kısa Kod Dil Değiştiriciniz şu şekilde görünmelidir:

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl Eklenir

Yöntem 2: Menü Öğesi Değiştirici

Aynı şeyi Menü Öğesi Değiştirici için de yapmak isterseniz, birkaç adımı izlemeniz gerekir. Ama merak etmeyin, bu da fazla zaman almaz.

İlk olarak, menüde sadece 2 dilinizi normal öğeler olarak bırakarak “Geçerli dil” öğesini menüden kaldırabilirsiniz. Artık alt öğeler olmamalılar.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirArdından, sağ üst köşedeki Ekran Seçenekleri’ne gidin ve CSS Sınıfları onay kutusunun seçili olduğundan emin olun .

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirŞimdi menünüze dönün ve her dilin CSS İsteğe Bağlı Sınıfında, her bir dile karşılık gelen özel CSS’yi ekleyin, son kısmı kendi web sitenizin dilleriyle değiştirdiğinizden emin olun, örneğin (sırasıyla İngilizce veya Fransızca için):

.translatepress-en_US .tp_en 
.translatepress-fr_FR .tp_fr

Slug’da her zaman kendi dillerinizi değiştirmeniz gerekeceğini unutmayın, bunlar sadece örnektir.

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirHer iki dil için de aynısını yapın ve Menüyü Kaydet ‘i tıklayın .

Ardından, WordPress → Görünüm → Özelleştir → Ek CSS’ye gidebilir ve aşağıdaki gibi bazı özel CSS ekleyebilirsiniz:

.translatepress-en_US .tp_en,
.translatepress-fr_FR .tp_fr
{ image: none !important }

Sonunda nasıl çalışması gerektiği aşağıda açıklanmıştır:

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirÖncesinde

WordPress Siteye Çoklu Dil Seçeneği Nasıl EklenirSonrasında

Bu kadar!

WordPress web sitenize bir dil değiştiriciyi nasıl ekleyeceğinizi başarıyla öğrendiniz.

Şimdi tek yapmanız gereken çeviriye başlamak!

Çeviri yaparken iyi eğlenceler!

Son Yazılardan Haberdar Olun!​

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.
Paylaş
Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit e-Posta Linki Kopyala Print
YazanAykut Ekinci
Follow:
e-Ticaret ve SEO uzmanı, SEO danışmanlığı yapan, hayatın içinden her iş ile ilgilenmeye çalışan enerjik, çalışkan, üretken ve araştırmacı biri. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film seyretmeyi ve fotoğraf çekmeyi sever, Adana’da yaşar, fırsatını buldukça Bodrum’a kaçamak yapar…
Previous Article Hummingbird ile WordPress Sitenizin Performansını Artırın Hummingbird ile WordPress Sitenizin Performansını Artırın
Next Article En İyi Programsız Windows 11 Etkinleştirme Yöntemleri En İyi Programsız Windows 11 Etkinleştirme Yöntemleri
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Yazılar
WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi
EklentiWordPress

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

WordPress sitenize iletişim formlarının nasıl ekleneceğini mi merak ediyorsunuz…

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç
Genel

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç Amerika…

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi
Genel

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

En iyi WordPress kötü amaçlı yazılım temizleme eklentilerini…

- Advertisement -

Son Yazılardan Haberdar Olun!​

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

Benzer Yazılar

WordPress'te Kolayca XML Site Haritası (Sitemap) Nasıl Oluşturulur
EklentiSEO

WordPress’te XML Sitemap Nasıl Oluşturulur

Okuma süresi 10 dk
The Grid – Responsive WordPress Izgara Eklentisi
EklentiWordPress

The Grid – Responsive WordPress Izgara Eklentisi

Okuma süresi 1 dk
WordPress Site Hızı Nasıl Arttırılır?
WordPress

WordPress Site Hızı Nasıl Arttırılır?

Okuma süresi 6 dk
WordPress'te Özel Anasayfa Nasıl Oluşturulur
WordPress

WordPress’te Özel Anasayfa Nasıl Oluşturulur

Okuma süresi 9 dk

Son Yazılardan Haberdar Olun!

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

İnceleGo

InelegGO: WordPress, PrestaShop teknolojisini inceler ve analiz eder. Web yöneticileri ve girişimciler için ipuçları ve püf noktaları paylaşımları yapar…

  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Bize Yazın
  • İnceleme Gönder

Son Yazılar

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

Popüler Yazılar

Microsoft Office 2016 Programsız Etkinleştirme

Microsoft Office 2016 Programsız Etkinleştirme

Windows 11 CMD ile Programsız Etkinleştirme

Windows 11 CMD ile Programsız Etkinleştirme 2022

Microsoft Office 2019 CMD ile Programsız Etkinleştirme

Microsoft Office 2019 CMD ile Programsız Etkinleştirme

© 2024 incelego.com | İnceleGO - Her Hakkı Saklıdır.

Design by: Craativo

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?