WordPress web siteniz için en iyi İletişim Form eklentisi mi arıyorsunuz?
WordPress deposundaki binlerce iletişim formu eklentisi tarafından boğulmak kolaydır. Her eklentinin artıları ve eksileri olduğundan, ihtiyaçlarınız için doğru olanı bulmak zor olabilir.
Siteniz için hangi WordPress form eklentisini seçmeniz gerektiğini merak ediyorsanız, doğru yerdesiniz. Bu kılavuzda, ihtiyaçlarınıza en uygun olanı bulmak için en iyi WordPress iletişim formu eklentilerini karşılaştıracağız.
WordPress için En İyi Form Eklentisini Seçme
Tüm iletişim formu eklentileri eşit yaratılmaz. Her eklentinin avantajları ve dezavantajları olduğu için, hangi eklentinin ihtiyaçlarınız için en iyi olduğunu anlamanız çok önemlidir.
Örneğin, bir yayıncının MailChimp, Constant Contact, Drip , vb. Gibi favori e-posta pazarlama araçlarıyla sorunsuz entegrasyon sağlayan bir eklentiye ihtiyacı olabilir . Ancak, bir e-ticaret satıcısının özel kayıt formları, giriş formları ve ödeme formları oluşturması gerekebilir. Öte yandan, kar amacı gütmeyen bir kuruluşun çevrimiçi fon sağlamak için özel bağış formları oluşturması gerekecektir.
İşte bir iletişim formu eklentisine bakmak için gerekenler.
- Özellikler : İyi bir WordPress iletişim formu eklentisi, iletişim formları, ödeme formları, kullanıcı kayıt formları, abonelik formları vb. Gibi her tür çevrimiçi form oluşturmanıza olanak sağlar.
- Kullanım Kolaylığı : Sezgisel bir kullanıcı arayüzü, teknoloji meraklısı olmasanız bile bir web formu oluşturmayı kolaylaştırır. Öğrenme eğrisi ne kadar düşükse o kadar iyidir.
- Mobil Dostu : Yarattığınız tüm formlar% 100 duyarlı olmalı ve tüm cihazlarda harika çalışmalı, yoksa geride kalacaksınız.
- Fiyatlandırma : Bir eklentiyi denemeden önce, uzun vadede yatırıma değip değmeyeceğini düşünmeniz gerekir.
- Dokümantasyon : Tercihen, dokümantasyon sizi eklentinin çeşitli özelliklerinden kolayca geçirebilecek kadar kapsamlı olmalıdır.
- Destek : Ayrıca, iyi bir üne sahip bir ekip tarafından geliştirilen ve seçkin müşteri hizmeti sunmak için iyi bilinen bir eklenti seçmek isteyeceksiniz.
1. Ninja Form
Ninja Form , WordPress iletişim formlarını kolayca oluşturmanıza olanak tanıyan başka bir WordPress iletişim formu eklentisidir. Eklenti, birçok tanınmış WordPress eklentisi yaratan bir WordPress geliştirme ekibi olan WPNinja tarafından hazırlanmıştır.
Çekirdek eklenti kullanmak tamamen ücretsizdir. Gerektiğinde premium eklentiler yükleyerek Ninja Formlarının işlevselliğini artırabilirsiniz. Eklenti, geliştiricilerin özel özellikler ile kolayca geliştirmelerini sağlayan yüzlerce fonksiyon ve kanca ile birlikte gelir.
Web sitenizde ücretsiz bir iletişim formu eklentisi kullanmak ve gerekli eklentileri satın alarak özellikleri geliştirmek istiyorsanız, Ninja Forms mükemmel bir çözümdür.
İlk başta, eklentileri satın almak yararlı bir strateji gibi görünebilir çünkü yalnızca ihtiyacınız olan şey için ödeme yapmanız gerekir. Ancak ihtiyaçlarınız arttıkça, Ninja Form bu listedeki diğer eklentilerden daha pahalı olacak.
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
2. Contact Form 7
Şüphesiz, Contact Form 7 piyasadaki WordPress için en popüler form eklentisidir. Contact Form 7’nin 10 yılı aşkın bir süredir var olduğu göz önüne alındığında, bu eklentinin 5 milyondan fazla aktif kurulumunun olması şaşırtıcı değil.
Web sitenizde basit iletişim formları oluşturmak istiyorsanız, Contact Form doğru seçimdir. Ayrıca, bu eklentiyle harika çalışan ücretsiz ve premium üçüncü taraf eklentileri de bulabilirsiniz.
Kullanıcı arayüzü kullanımı kolay değildir ve bir iletişim formu oluşturmak için bazı temel HTML etiketlerini bilmenizi gerektirir.
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
3. weForms
weForms , web sitenizde bir iletişim formu oluşturmak için kullanabileceğiniz bir başka ücretsiz WordPress form eklentisidir.
Eklenti, formları hızlı bir şekilde oluşturmak için kullanıcı dostu bir sürükle ve bırak arayüzü sunar. Ayrıca, formları hızlı bir şekilde oluşturmak için önceden tanımlanmış bazı form şablonları sağlar.
Ayrıca, bir Jason dosyasıyla veya Ninja Forms, Contact Form 7 ve diğerleri gibi diğer form eklentilerinden formları içe aktarmaya izin verir. Ayrıca formlarınızı ve girişlerinizi CSV dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz.
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
4. WPForms
WPForms , WordPress için en acemi dostu iletişim formu eklentisidir. Güçlü sürükle ve bırak oluşturucusuyla, tek bir kod satırına dokunmadan birkaç dakika içinde güzel WordPress formları oluşturabilirsiniz.
WPForms, sipariş formları, anket formları, bağış formları, e-posta aboneliği formları, vb. Dahil olmak üzere karmaşık çevrimiçi formlar oluşturmayı kolaylaştırır. Mutlak bir başlangıç yapsanız bile, hemen atlayabilirsiniz.
Oluşturduğunuz her form% 100 mobil uyumlu olacaktır; yani herhangi bir cihazda (bilgisayar, mobil veya tablet) harika görünecek. Ayrıca, iş akışınıza mükemmel bir şekilde adapte olan ve daha fazla zaman kazandıran düzinelerce önceden oluşturulmuş form şablonlarını da içerir.
Dikkate değer diğer özellikler , sayfayı yenilemeden form gönderimini içerir .
Kullanımı kolay ve ihtiyacınız olan tüm güçlü özelliklere sahip bir WordPress form eklentisinin peşindeyseniz, WPForms’dan başkasına bakmayın. 1 milyondan fazla web sitesi güvendi!
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
5. Everest Forms
Everest Forms, kullanımı ve özelleştirmesi çok kolay olan güzel bir eklentidir. Tamamen ücretsizdir ve özelliklerinin çoğu başlangıçtan itibaren kullanılabilir. Kullanıcılar, esnek formlar oluşturmak ve basit bir tıklama ile bunları değiştirmek için alanlarını sürükleyip bırakabilirler. Bu araçla, çok çeşitli varyasyonlar, birden çok sütun, reCAPTCHA ve daha fazlasıyla sınırsız formlar oluşturabilirsiniz.
Yeni bir form oluşturmak için eklentinin Tüm Formlar bölümündeki Yeni Ekle düğmesine tıklayın; sonra bir Ad girmeniz ve bir şablon seçmeniz gerekir. İsterseniz boş bir form veya önceden hazırlanmış bir iletişim formu şablonu seçebilirsiniz.
Bu sizi, formu düzenlemek için alanları sol bölümden sağa sürükleyebileceğiniz çekirdek oluşturma arayüzüne götürür. Satır Ekle düğmesine tıklanarak yeni bir satır kolayca eklenebilir; sağdaki herhangi bir alana tıklayarak parametrelerini ve ayrıntılarını değiştirebilirsiniz.
Bu formları, istediğiniz sayfalara her form için form oluşturucu bölümünde gösterilen kısa kod kimliğini kullanarak doğrudan yerleştirebilirsiniz.
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
5. Formstack
Formstack, sürükle ve bırak arayüzü ile saniyeler içinde harika çevrimiçi formlar oluşturmanıza olanak tanıyan WordPress için premium bir form oluşturucudur. Aynı zamanda üçüncü taraf uygulamaların yükleriyle bütünleşir. Formstack web formunuzu yazılara, sayfalara veya kenar çubuğuna yerleştirmek için WordPress deposundan ücretsiz entegrasyon eklentisini indirebilirsiniz.
Formstack’ın kullanıcı arayüzü Wufoo’nunkinden daha temiz ve daha moderndir, form oluşturma işlemini eğlenceli ve kolay hale getirir. Ancak, Formstack özellikle WordPress siteleri için oluşturulmamıştır, bu nedenle yeni formlar oluştururken birçok sınırlama bulacaksınız.
Formstack ücretsiz bir plan sunmuyor, ancak 14 gün boyunca ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.
Ücretsiz plan : Hayır
7. Caldera Forms
Caldera Forms, karmaşık formları hızla oluşturmaya yardımcı olan bir form oluşturucu eklentisidir. Sezgisel kullanıcı arayüzü ve sürükle ve bırak editörü ile web siteniz için anında cevap veren formlar oluşturabilirsiniz. Bu form oluşturucu eklentisi, formları daha da hızlı ayarlamak için birden fazla şablonla birlikte gelir.
Caldera Forms, diğer tüm WordPress form oluşturucu eklentilerinden daha fazla ücretsiz özelliğe sahip olduğunu iddia ediyor. Bu ücretsiz özellikler, koşullu mantığı, çok parçalı formları, hesaplama alanlarını, dosya yüklemelerini ve kutudan çıkar çıkmaz sütun düzenlerini içerir. Ücretsiz sürümleriyle, basit ama güçlü bir iletişim formu oluşturmak için ihtiyacınız olan her şeye sahip olacaksınız. Spam filtrasyonu eklemek için üçüncü taraf captcha servislerini kullanabilirsiniz.
Ücretsiz / lite versiyonu : Evet
WordPress için en iyi form eklentisi nedir?
Artık WordPress için farklı form oluşturucu çözümlerine baktığımızda, hangisinin gereksinimlerinize en uygun olduğunu belirlemenin zamanı geldi.
Umarız bu makale WordPress için en iyi form eklentisini seçmenize yardımcı olmuştur.