Uzaktan çalışma eğilimi arttıkça, çevrimiçi konferans araması yazılımına olan talep yükseliş eğilimi göstermektedir.
Bahsetmemek gerekirse, bu eşi görülmemiş günlerde iletişim ve işbirliği her zamankinden daha önemli.
Bu makalede, ekibinizle bağlantıda kalmanıza yardımcı olacak en iyi konferans çağrı yazılımlarından bazılarını göstereceğiz.
1. Nextiva
Nextiva , ekibinizle konferans görüşmesi yapmanıza izin veren lider ve en güvenilir iş telefonu hizmetlerinden biridir . Nextiva’nın Meet-me Conferencing özelliği ile yüz yüze toplantılara alternatif olarak farklı konumlardaki birden çok arayanı aynı canlı aramaya bağlayabilirsiniz.
Nextiva mükemmel ses kalitesi sunar ve tüm mobil cihazlarda da çalışır. Ayrıca CRM, LiveChat ve ofiste fiziksel olarak bulunmadan bile işinizi yönetmenize yardımcı olacak diğer birçok özelliği destekler.
2. RingCentral
RingCentral , konferans aramaları, hepsi bir arada bulut telefonu, video konferans, takım mesajlaşa, iletişim merkezi ve daha fazlası gibi bir dizi hizmet sunan şaşırtıcı bir VoIP sağlayıcısıdır . Arama bekletme seçeneği, arama aktarımları, çok hatlı telefon sistemi ve arama yönlendirme eklemek için kullanabilirsiniz.
Ayrıca, görüntülü konferans görüşmesi yaparken ücretsiz aramalar, bulut telefon görüşmeleri, ekip mesajları ve hatta ekranlar paylaşabilirsiniz.
3. Yakınlaştırma
Çevrimiçi toplantılar ve video konferanslar düzenlemek için araçlar arıyorsanız, Zoom mükemmel bir seçenektir. Zoom ile toplantı yapmak kolaydır. Ayrıca iş arkadaşlarınızı veya müşterilerinizi bir bağlantı paylaşarak toplantıya katılmaya davet edebilirsiniz. Ancak davetiniz yalnızca kullanıcı Zoom uygulamasını cihazına indirirse kabul edilebilir.
Ücretsiz Zoom planıyla toplantılarınızı 40 dakikaya kadar yapabilirsiniz. Ancak toplantınızı bundan daha uzun süre tutmak istiyorsanız, planınızı yükseltmeniz gerekir.
4. BlueJeans
BlueJeans , kullanıcılarına güvenli video konferans seçeneği sunan en iyi yazılımlardan biridir. Bu, uzaktan çalışan ve müşterileri ile hızlı video konferanslar yapması gereken herkes için harika bir kaynaktır.
BlueJeans ile herhangi bir odayı toplantı odasına dönüştürmek kolaydır. Birkaç fare tıklamasıyla web seminerleri, canlı akış etkileşimli etkinlikleri, belediye salonları ve daha fazlasını da barındırabilirsiniz. Verimliliğinizi artırmak için canlı toplantı kontrolleri, analizler, otomatik uyarılar ve toplantılara tek dokunuşla erişim gibi özellikler sunar.
Kullanıcılar, kullandıkları cihazdan bağımsız olarak toplantılara tek dokunuşla erişebilir. Kuruluşunuzu kötü niyetli saldırılardan korumak ve kullanıcı dostu gizliliğini korumak için kurumsal düzeyde güvenlik de sunar.
5. Webex
Webex , dünya çapındaki müşterilerle iletişim kurmak ve işbirliği yapmak için çevrimiçi konferans düzenlemenin kolay yollarını sunan başka bir şaşırtıcı üründür.
Şirket genelinde bir toplantı yapmak, takipçileriniz için canlı bir web semineri düzenlemek, çevrimiçi eğitim veya sınıflar sunmak ve çok daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz. Bunu yaparken ekran paylaşımı, toplantılarınızı özelleştirme vb. Gibi diğer birçok özelliği kullanabilirsiniz.
6. Lifesize
Lifesize ile konferans görüşmelerinizi düzenlemek hızlı ve kolay olabilir. Doğrudan cep telefonunuzdan veya masaüstünüzden istediğiniz yerden yapabilirsiniz.
Daha iyi üretkenlik için Lifesize’i Microsoft Teams, Skype Kurumsal, Outlook, Slack, Cisco, Polycom, vb. İle entegre edebilirsiniz. Konferans odası konektörünüze ücretsiz sahip olabilirsiniz. Bu yazılımı kullanarak 60 farklı ülkede ücretsiz arama yapabilirsiniz.
7. Livestorm
Livestorm , tüm tarayıcılarla uyumlu ve mobil aramayı da destekleyen başka bir konferans arama çözümüdür. Bu yazılımı web seminerlerinizi, video podcast’lerinizi ve röportajlarınızı, çevrimiçi kurslarınızı ve çok daha fazlasını yapmak için kullanabilirsiniz.
Ayrıca müşteriniz veya çalışanınızla toplantılar planlamanıza olanak tanır. Yazılımı ücretsiz olarak deneyebilirsiniz. İsterseniz, istediğiniz zaman yükseltebilirsiniz.
8. Zoho Meeting
Çevrimiçi konferanslar düzenlemek veya canlı bir web semineri düzenlemek istiyorsanız Zoho Meetings mükemmel bir çözüm olabilir. Oturumlarınızı kaydetmenize, sunum yapmanıza ve hatta tam kayıtları indirmenize izin veren harika seçeneklere sahiptir.
Platform süper güvenlidir, bu nedenle özel verilerinizi ihlal etme konusunda endişelenmenize gerek yoktur. Toplantınıza kişi eklemenizi sağlar ve kitlenizi de yönetebilirsiniz.
9. UberConference
UberConference ile iş arkadaşınız veya müşteriniz, onlarla paylaştığınız URL’ye basit bir tıklama ile toplantıya katılabilir. Herhangi bir uygulama indirmek zorunda bile değiller.
Yazılım dizüstü, tablet ve hatta cep telefonunuzla uyumludur. Ses istihbaratı ile toplantılarınızın tam olarak aranabilir bir transkripsiyonuna sahip olabilirsiniz.
10. Join.me
Join.me , ücretsiz bir arama yapmanıza veya katılmanıza izin veren başka bir platformdur. Size 14 günlük ücretsiz deneme süresi sunar. Deneme süresinde, takviminizle tümleştirilebilen sesli ve görüntülü arama seçeneğini deneyebilirsiniz .
Bir video konferans için kullanıyorsanız arka planınızı özelleştirme seçeneğiniz de vardır. Ayrıca, ses kaydı, zamanlama ve daha fazlası gibi güçlü özelliklere sahip olacaksınız.
Bunlar, kullanabileceğiniz en iyi çevrimiçi konferans araması yazılımlarından bazılarıdır. Bu makaleyi beğeneceğinizi umuyoruz.