WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)

0 1.024

WordPress için en iyi güvenlik duvarı (Firewall) eklentilerini mi arıyorsunuz?

Güvenlik duvarı(Firewall), web sitenizi bilgisayar korsanlarından, istenmeyen postalardan ve kötü niyetli saldırılardan koruyan bir kalkandır.

İki tür güvenlik duvarı vardır: DNS güvenlik duvarı ve uygulama düzeyinde güvenlik duvarı.

DNS güvenlik duvarları, istenmeyen trafiğin sunucunuza veya web sitenize ulaşmasına izin vermez. Buna sunucu düzeyinde koruma da denir.

Bir uygulama güvenlik duvarı, trafik sunucunuza ulaştıktan sonra ancak web sitesini tam olarak yüklemeden önce ziyaretçilerin kimlik doğrulamasını kontrol eder.

Günün sonunda, bir DNS güvenlik duvarı daha güvenlidir. Web sitenizi spam gibi tehditlerden korur ve gerçek ziyaretçilerin web sitenize erişmesine izin verir.

WordPress güvenlik duvarı eklentileri, kötü IP’leri, trend olan web sitelerini, spam’leri vb. Kontrol etmek için oluşturulmuştur. Bu eklentiler sunucunuzdaki yükü azaltır ve web sitenizin daha iyi performans göstermesine yardımcı olur.

Bu makalede, web sitenizi bilgisayar korsanlarından korumak için WordPress için en iyi güvenlik duvarı eklentilerinden bazılarını paylaşacağız.

WordPress için En İyi Güvenlik Duvarı(Firewall)Eklentileri

Aşağıda, güvenlik ve koruma için ücretli ve ücretsiz WordPress güvenlik duvarı eklentileri bulacaksınız. Bu eklentiler, istenmeyen trafiği ve kötü niyetli tehditleri önlemek için web siteniz ile ziyaretçiler arasına bir katman ekler.

Başlayalım.

1. All in One WP Security 

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)

All in One WP Security , WordPress için ücretsiz bir güvenlik duvarı eklentisidir. Güvenlik açıklarını kontrol ederek, en son güvenlik uygulamalarını uygulayarak ve web sitenizi korumak için modern teknikleri uygulayarak birinci sınıf güvenlik sunar.

Web sitesi güvenlik seviyesini anlamanıza yardımcı olacak bir puan derecelendirme sistemine sahiptir. Bu sistem sitenizdeki aktif güvenlik özellikleriyle çalışır.

Eklenti, güvenlik kurallarını temel, orta ve gelişmiş ayarlar olarak sınıflandırır. Sunucunuza herhangi bir yük eklemeden gerekli ayarı uygulayabilirsiniz.

2. Sucuri

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)Sucuri , WordPress için en popüler güvenlik duvarı eklentilerinden biridir. Sitenize bir güvenlik duvarı ekleyerek web sitesi güvenliği sağlar, saldırıları düzeltir ve gelecekteki saldırıları önler.

Olası tehditlere karşı çalışan bir güvenlik katmanı eklemek için bir izinsiz girişi önleme sistemi ile birlikte gelir. Bu korumayla, web siteniz bir güvenlik sorunu nedeniyle asla çevrimdışı olmaz ve web sitesi performansı önemli ölçüde artar.

Sucuri ayrıca kötü amaçlı yazılımlara ve saldırılara karşı koruma sağlar. Web sitenizi bilgisayar korsanlarından korumak için bir web sitesi uygulama güvenlik duvarı (WAF) vardır. Ayrıca, sitenin kötüye kullanımını önlemek için DDoS saldırılarını, kaba kuvvet saldırılarını ve şifre kırmayı da engeller.

3. SiteLock

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)SiteLock , güçlü bir WordPress siber güvenlik ve güvenlik duvarı çözümüdür. Küçük işletme web sitelerinin, bir güvenlik tehdidi veya kötü niyetli saldırılar korkusu olmadan işlevlerini yürütmesi için oluşturulmuştur.

Manuel ve otomatik güvenlik planları ile birlikte gelir. Her iki paket de web sitesi yedeklerini içerir, böylece verilerinizi veya dosyalarınızı asla kaybetmezsiniz. Otomatik plan, kötü amaçlı yazılımları algılar, kötü amaçlı yazılımları kaldırır , veritabanını korur ve daha fazlasını yapar.

SiteLock ayrıca web sitenizin kodunu ve uygulamalarını korur. Sitenize girmeden önce şüpheli trafiği engellemek için günlük web sitesi taramaları, güvenlik açığı yamaları ve bir web uygulaması güvenlik duvarı (WAF) sunar.

4. Jetpack

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)Jetpack Security , kapsamlı bir WordPress güvenlik duvarı ve web güvenlik eklentisidir. WordPress sitenizi korumak için web sitesi yedeklemeleri, kötü amaçlı yazılım taraması ve spam koruması sağlar.

Web sitenizde gerçekleştirilen eylemleri takip etmek için bir etkinlik günlüğü sunar. Bu şekilde, hangi yazılımın veya kaynağın kesinti süresine neden olduğunu bilirsiniz. Hızlı bir şekilde yeniden çevrimiçi olmak için tek tıklamayla geri yükleme seçeneğini kullanabilirsiniz.

Jetpack Security eklentisi, otomatik kötü amaçlı yazılım kontrolleri, 1 tıklama düzeltmeleri, güvenlik taramaları, e-posta uyarıları ve daha fazlasını içerir. Tüm güvenlik tehditleri, istenmeyen postalar ve kaba kuvvet saldırıları için bir çözümü vardır, böylece endişelenmeden kalabilirsiniz.

5. Wordfence Security

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)Wordfence Security , ücretsiz bir WordPress güvenlik duvarı eklentisidir. WordPress web sitelerini korumak ve korumak için özel olarak tasarlanmış bir uç nokta güvenlik duvarı ve kötü amaçlı yazılım tarayıcısı ile birlikte gelir.

Web sitesi güvenliğini sağlamak için yeni güvenlik duvarı kurallarını, kötü amaçlı yazılım imzalarını ve kötü amaçlı IP adreslerini kontrol eder. Wordfence, oturum açma sayfalarında ek bir koruma katmanı için 2FA seçeneğine sahiptir.

Ayrıca gerçek zamanlı güvenlik duvarı kuralı güncellemelerini, gerçek zamanlı IP bloklarını ve kaba kuvvet saldırılarına karşı koruma içerir. Eklenti, kötü amaçlı trafiği durdurarak sunucu yükünü azaltır ve web sitenizin performansını artırır .

6. Cloudflare 

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)

Cloudflare , WordPress için güvenilir bir güvenlik duvarı eklentisidir. Kaynaklarınızı, uygulamalarınızı, ekiplerinizi ve cihazlarınızı korumak için bir web uygulaması güvenlik duvarına (WAF) sahiptir. Ayrıca API’leriniz ve uygulamalarınız için güvenlik sağlar.

Bir işletmeyi çevrimiçi yürütmek için DDoS saldırılarını, kötü amaçlı yazılımları ve kötü amaçlı tehditleri, istenmeyen postaları ve daha fazlasını önlemek için bir güvenlik katmanı eklemeniz gerekir. Cloudflare, çevrimiçi varlığınızı güvence altına almak için kapsamlı bir pakettir.

Web sitenizin performansını ve hızını etkilemeden saldırılarla mücadele etmek için ağ güvenliği, uygulama güvenliği ve cihaz güvenliği sunar.

7. WP Cerber Security

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)WP Cerber Security , profesyonel bir WordPress güvenlik duvarı eklentisidir. Web sitenizi bilgisayar korsanlarından, istenmeyen postalardan, kötü amaçlı yazılımlardan, kaba kuvvet saldırılarından, DDoS saldırılarından ve istenmeyen oturum açma girişimlerinden korur.

İletişim formu spam’ini durdurmak için bir anti-spam motoru vardır ve kullanıcı kayıtlarını korumak için Google reCAPTCHA’yı kullanır. WP Cerber Security, herhangi bir kötü etkinliği izler ve e-posta, mobil ve masaüstü bildirimleri gönderir.

Gelişmiş bir kötü amaçlı yazılım tarayıcısı ile eklenti, herhangi bir saldırı veya tehdit için web sitenizin güvenliğini izler. Ayrıca, IP Erişim listeleriyle kullanıcı erişimini kısıtlar.

8. BulletProof Security

WordPress İçin En İyi 8 Güvenlik Duvarı Eklentisi (Firewall)BulletProof Security , ücretsiz bir WordPress güvenlik duvarı ve güvenlik eklentisidir. Kötü amaçlı yazılım tarayıcısı, kullanıcı oturum açma koruması, istenmeyen posta önleme yazılımı ve daha fazlasıyla birlikte gelir.

En önemli özellikler arasında 1 tıklamayla kurulum sihirbazı, otomatik düzeltme ve otomatik temizleme, veritabanı yedeklemeleri, güvenlik günlük kaydı, otomatik güncellemeler, güçlü parolayı zorlama ve daha fazlası bulunur. BulletProof Security ücretli sürümü, web sitenizi bilgisayar korsanlarından ve kötü amaçlı yazılımlardan korumak için daha fazla seçeneğe sahiptir.

Bu makalenin, WordPress için en iyi güvenlik duvarı eklentilerini bulmanıza yardımcı olacağını umuyoruz.

Bu, web sitenizdeki herhangi bir güvenlik tehdidini veya saldırısını belirlemeye yardımcı olur, böylece sitenizi korumak ve çevrimiçi işinizi sorunsuz bir şekilde yürütmek için hızlı önlem alabilirsiniz.

Yorum

e-Posta adresiniz yayınlanmaz.