İnceleGo
  • Business
  • SEO
  • WordPress
    • Tema
    • Eklenti
  • e-Ticaret
    • WooCommerce
    • PrestaShop
    • Shopify
    • Opencart
    • Online Eğitimler
  • Teknoloji
    • VPN
    • Apple
      • Macbook
      • İphone
      • Apple Watch
    • Windows
Yazı: 13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)
Paylaş
İnceleGoİnceleGo
Font ResizerAa
  • SEO
  • WordPress
  • WooCommerce
Search
  • Business
  • SEO
  • WordPress
    • Tema
    • Eklenti
  • e-Ticaret
    • WooCommerce
    • PrestaShop
    • Shopify
    • Opencart
    • Online Eğitimler
  • Teknoloji
    • VPN
    • Apple
    • Windows
Follow US
© 2024 incelego.com | İnceleGO - Her Hakkı Saklıdır.
İnceleGo > Blog > WordPress > Eklenti > 13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Aykut Ekinci
Yazan Aykut Ekinci
Okuma süresi 13 dk
Açıklama: Bu web sitesi bağlı kuruluş bağlantıları içerebilir, bu da bağlantıya tıklar ve bir satın alma işlemi yaparsanız komisyon kazanabileceğim anlamına gelir. Sadece kişisel olarak kullandığım ve okuyucularıma değer katacağına inandığım ürün veya hizmetleri öneriyorum. Desteğiniz için minnettarım!
13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)
Paylaş

En iyi WordPress analitik eklentileri mi arıyorsunuz? Google Analytics’e alternatif çözümler olup olmadığını bilmek ister misiniz?

Contents
1. MonsterInsights2. ExactMetrics3. Google Analytics4. Heap5. WordPress.com Stats6. Matomo7. Parse.Ly8. Mixpanel9. Adobe Analytics10. Clicky Analytics11. CrazyEgg12. Statcounter13. WoopraWordPress için En İyi Analytics Çözümü hangisi?

Başarılı bir çevrimiçi işletme web sitesi işletmek için, web sitesi verilerini toplamanıza ve işlem yapılabilir bilgiler sunmanıza yardımcı olan bir analitik çözümüne ihtiyacınız vardır. Bu, tahmin çalışmasını ortadan kaldırır ve işinizi büyütmek için veri odaklı kararlar almaya başlayabilirsiniz.Google Analytics’in en popüler web sitesi izleme çözümü olduğunu zaten biliyor olabilirsiniz, ancak web sitesi izlemeye farklı bir yaklaşım gösteren birçok başka ürün var.

Bu yazıda, WordPress web siteniz için en iyi analitik çözümlerinden bazılarını karşılaştıracağız.

1. MonsterInsights

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

1 milyondan fazla aktif kurulum ile MonsterInsights, WordPress için en iyi Google Analytics eklentisidir. MonsterInsights, web sitenizi Google Analytics’e bağlamayı çok kolaylaştırır ve kapsamlı izleme özellikleri sunar.

Google Analytics, web sitenizdeki hemen hemen tüm kullanıcı etkileşimlerini izlemek için form gönderimleri, e-ticaret işlemleri, dosya indirmeleri vb. Gibi oluşturulmuş olsa da, varsayılan Analytics kurulumu, Analytics izlemenin tüm potansiyelinden yararlanmanıza izin vermez.

Örneğin, bir yerinde olayı izlemek istiyorsanız, form gönderim takibi gibi, özel etkinlik izleme kodunu web sitenize eklemeniz veya her form için bir Google Analytics hedefi belirlemeniz gerekir. Bu, özellikle profesyonel bir geliştirici veya Analytics uzmanı değilseniz sıkıcı ve zaman alıcı olabilir .

MonsterInsights ile, tek bir kod satırına dokunmak zorunda kalmadan, yalnızca birkaç tıklamayla farklı izleme özelliklerini etkinleştirebilirsiniz. Analytics profilinize giriş yapmadan, sitenizin performansını bir bakışta WordPress panonuzdan inceleyebilirsiniz.

Eklentinin bir lite sürümü resmi WordPress eklenti deposundan ücretsiz olarak indirilebilir.

Tek bir site lisansı için fiyatlandırma 99,50 $ ‘dan başlıyor.

Bunun yerine ücretsiz sürümü ile başlamak ister misiniz? MonsterInsights Lite’ı deneyin .

2. ExactMetrics

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

ExactMetrics, eskiden WP için Google Analytics Dashboard olarak bilinir ve başka bir popüler Google Analytics WordPress eklentisidir. Web sitesi verilerinizi WordPress panonuzun içinden görmenizi sağlar.

WordPress yönetici alanınızdaki gerçek zamanlı istatistikler ve güzel raporların yanı sıra, WordPress için bu Google Analytics eklentisi bağlı kuruluş bağlantı takibi, demografi raporları, dosya izleme, etkinlik izleme, geliştirilmiş bağlantı öz niteliği ve daha fazlasını içerir.

En büyük tehlikelerden biri mi? ExactMetrics% 100 ücretsiz ve iyi destekleniyor

3. Google Analytics

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Şüphesiz, Google Analytics, mevcut en popüler web sitesi analitiği çözümüdür. Bir Google Analytics hesabı oluşturmak tamamen ücretsizdir ve birden fazla web sitesini izlemek için tek bir hesap kullanabilirsiniz.

Google Analytics, web sitenizdeki ziyaretçi sayısını, bu ziyaretçilerin nereden geldiğini, web sitenizde ne kadar kaldıklarını ve daha fazlasını gösterir. Ayrıca bağlantıları izleyebilir, kullanıcı katılımını izleyebilir ve A / B testi yapabilirsiniz.

Topladığınız gibi, bu listede bir dizi eklenti kullanmak istiyorsanız bir Google Analytics hesabı gereklidir. Google Analytics, özellikle yeni başlayanlar için bunu anlamakta zorlanabilir. Bu yüzden anlaşılması kolay raporlar elde etmek için Google Analytics’i MonsterInsights benzeri bir eklentiyle birleştirmenizi öneririz .

Ayrıca, Google Analytics’le verilerinize erişmek için ayrı bir hesapta oturum açmanız gerekir. Ancak, Google Analytics’i MonsterInsights’a bağlayarak, tüm verilerinizi doğrudan WordPress panonuzdan görebilirsiniz – iki farklı hesap arasında geçiş yapmadan.

4. Heap

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Yığın, web sitenizdeki veya mobil uygulamanızdaki her etkinliği otomatik olarak izlemenizi sağlayan bir Google Analytics alternatifidir. Örneğin, web’de, Heap tıklamalar izler, gönderimler oluşturur ve sizin tarafınızdan herhangi bir çalışma yapmadan daha fazlasını yapar. Cep telefonunda, Heap her dokunuş, kaydırma, dokunma ve herhangi bir hareket oluşturmadan herhangi bir yapılandırma yapmadan izler.

Heap ile Google Analytics arasındaki temel fark, Heap’in otomatik etkinlik izlemeye odaklanmış olması ve Google Analytics’in yalnızca sayfa görüntülemelerini otomatik olarak izleyebilmesi. Öbek ayrıca, ayrı cihazlar ve çerezler üzerinden olsa bile, bireysel kullanıcı takibini kolaylaştırır.

Heap’in Etkinlik Görüntüleyicisi ile dönüşüm hunilerini kolayca ayarlayabilir veya herhangi bir kod bilmeden birkaç saniye içinde segmentasyon analizi yapabilirsiniz.

Dönüşüm hunileri veya bölümlendirme analizi gerektiren web sitenizi veya iOS uygulamanızı izlemek istiyorsanız, Heap işinizi hızlı ve kolay hale getirir.

Heap’in ücretsiz sürümü ayda yalnızca 5000 seans izlemenize olanak sağlar. Tam sürüm, özel fiyatlandırma yoluyla şirketler için kullanılabilir.

5. WordPress.com Stats

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Jetpack’in WordPress.com İstatistikleri, WordPress panonuzda bir bakışta web sitenizin trafiği hakkında hızlı istatistikler sağlayan ücretsiz bir WordPress Analytics eklentisidir. Google Analytics kadar kapsamlı bir yerde değil, ancak WordPress panonuzdaki trafik numaralarınıza temel bir genel bakış sunar.

WordPress.com İstatistikleri bir modül olarak Jetpack eklentisi ile birlikte geliyor. Trafiğinizi Jetpack Stats ile takip edebilmek için Jetpack’i kurmanız, Stats modülünü etkinleştirmeniz ve web sitenizi WordPress.com’a bağlamanız gerekir.

Sitenizde zaten başka bir Jetpack işlevi kullanmıyorsanız, doğru çözüm olmayabilir.

6. Matomo

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Daha önce Piwik olarak bilinen Matomo, web sitenizdeki kullanıcı etkileşimlerini kolaylıkla izlemenizi sağlayan önde gelen açık kaynaklı bir Google Analytics alternatifidir. Olaylar, hedefler, e-Ticaret, giriş yapan kullanıcılar, ısı haritaları, a / b testleri ve daha pek çok şey dahil düşünebileceğiniz tüm özelliklerle birlikte gelir.

Tıpkı WordPress gibi Matomo da hem kendi kendine hem de bulutta barındırılan sürümlerle birlikte gelir.

Kendi kendine barındırılan Matomo ile sitenizdeki kullanıcı etkileşimlerini sunucunuza yükleyerek izleyebilirsiniz. Sorunsuz web sitesi izlemeye ihtiyaç duyuyorsanız, Matomo’nun bulutlu sürümünü kullanmak isteyebilirsiniz, böylece teknik adımları atlayıp web sitesi izlemeyi hızlı bir şekilde etkinleştirebilirsiniz.

Kendi kendine ev sahipliği yapan Matomo ücretsizdir. Bulutta barındırılan Matomo’nun fiyatlandırması, web sitelerinizde ve mobil uygulamalarınızda izlenen sayfa görünümlerine dayanır .

Bulut tarafından barındırılan sürümde, 50.000 sayfa görüntüleme kadar 5 web sitesi için fiyatlandırma aylık 7,50 ABD Doları’ndan başlar.

7. Parse.Ly

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Parse.ly, size net bir izleyici görüşü sağlayan kullanımı kolay bir arayüze sahip bir analitik platformdur. Parse.ly hem yeni başlayan hem de ileri düzey kullanıcılar için yararlıdır.

Parse.ly 3 ürün sunar: tek tek veya paket olarak satın alınabilen içerik panosu, API ve veri hattı.

Kolaylaştırılmış içerik panosu ile Parse.ly, web sitenizi ziyaret edenlerin gerçek zamanlı olarak size net bir görüntüsünü sunar. Geçmiş eğilimleri kolayca keşfedebilir ve gelirinizi artırmak için veri odaklı kararlar alabilirsiniz.

İçeriğe dayalı API’ları ile kitle analizlerinize dayanarak mükemmel kullanıcı deneyimleri oluşturabilirsiniz. Güçlü öneri motorlarını kullanarak sayfa görüntülemelerinizi iki katına çıkarabilir ve sitede harcanan zamanı artırabilirsiniz.

Veri hatları, sorgulanması ve aktarılması kolay bir veri biçiminde verilerinizin% 100’ünün kilidini açmanıza izin verir.

Web sitenizin gereksinimlerine göre ürünleri için özel teklifler sunarlar.

8. Mixpanel

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Mixpanel, ister web siteniz aracılığıyla ister mobil uygulamalarda olsun, kullanıcıların ürünlerinizle nasıl etkileşim kurduğunu gösterir. Kullanıcılarınızın kim olduğunu ve insanların ürünlerinizde gerçekleştirdiği önlemleri ölçer ve veri odaklı kararları hızlı ve kolay bir şekilde almanıza yardımcı olur.

Mixpanel, 2 tür fiyatlandırma planına izin verir – katılım ve insan planları. Büyüdükçe size uygun olan herhangi birisini seçebilirsiniz.

İnsanların planlarıyla, 1000 kullanıcı profilinin verilerini ücretsiz olarak toplayabilirsiniz. Sözleşme planı ile ayda 20 milyona kadar veri noktası toplayabilirsiniz.

MixPanel’in dezavantajı, MonsterInsights veya Jetpack Stats ile kıyaslandığında kurulmasının kolay olmamasıdır.

9. Adobe Analytics

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Adobe Analytics, Adobe Systems tarafından kurumsal düzeydeki web siteleri için gelişmiş bir analiz aracıdır. Müşterilerinizi ve markanızla etkileşimlerini görselleştirmeler, kanallar arası pazarlama yetenekleri ve gelişmiş analizler yoluyla nasıl anladığınızı anlamanızı sağlar.

Ayrıca, en değerli müşteri segmentlerinizi belirlemenizi ve müşterilerinize müşteri zekasıyla daha iyi hizmet vermenizi sağlar.

Ayrıca, tüm cihazlarda daha iyi dijital deneyimler sunmak için mobil uygulamalarınızdaki kullanıcı etkileşimini ölçmenizi sağlar.

10. Clicky Analytics

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Clicky Analytics, 1 milyondan fazla web sitesinin gerçek zamanlı istatistiklere bağlı olduğu popüler bir Google Analytics alternatifidir. Aslında, Clicky’deki her rapor en güncel gerçek zamanlıdır.

Clicky ile bireysel ziyaretçiler ve onların eylemleri, sitedeki ortalama süre, ortalama eylemler, hemen çıkma oranı, kampanyalar ve daha fazlası gibi ayrıntılı verileri izleyebilirsiniz.

Clicky’nin en ilginç özelliklerinden biri, sitenizdeki kullanıcıları gerçek zamanlı olarak harita üzerinde gözetleme yeteneği. Dolayısıyla, yalnızca rapor okumak yerine, site ziyaretçilerinizin ne yaptıklarını görebilirsiniz.

Clicky hem ücretsiz hem de ücretli planlar sunar. Ücretsiz plan ile 1 web sitesini takip edebilirsiniz, ancak yalnızca toplam günlük 3000 sayfa görünümü için ve premium özellikler, ısı haritaları veya çalışma süresi izlemesi olmadan. Premium özelliklere erişmek için, Pro hesabına 9.99 $ / ay yükseltmeniz gerekir. Isı haritaları ve çalışma süresi izleme için, aylık 14.99 ABD Doları olan Pro Plus planını seçmeniz gerekir.

11. CrazyEgg

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Crazy Egg, web sitenizde neyin işe yaradığını ve web sitenizi daha iyi hale getirmek için neyin işe yaramadığını görmenizi sağlayan bir web sitesi analitik çözümüdür. Bu analitik aracı, ziyaretçilerin heatmapping adlı bir teknolojiyi kullanarak sitenizle nasıl etkileşime girdiklerini anlamanıza yardımcı olur.

Crazy Egg, müşterilerinize nereden geldiklerini, sitenizde nereye gittiklerini ve nerede takıldıklarını öğrenerek, geliştirme için tasarım değişiklikleri yapabilmeniz için görsel raporlar ve kişisel oturum kayıtları sunar.

Öne çıkan diğer bir özelliği de A / B testleri. Crazy Egg A / B testiyle, artırılmış dönüşümler için doğru renkleri, içerik yerleştirmeyi, kopyalamayı ve görüntüleri seçtiğinizden emin olabilirsiniz. Ayrıca, değişiklik yapmanız gerekiyorsa, Crazy Egg’in editörü ile kolayca yapabilirsiniz.

Crazy Egg ücretsiz bir deneme sunuyor ve fiyatlandırma planları 24 $ / ay – 249 $ / ay arasında değişiyor.

12. Statcounter

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Statcounter, web sitesi analizini kolaylaştırır ve 2 milyondan fazla web sitesi tarafından güvenilir. Statcounter eklentisi ile, web sitenizi Statcounter’ın bulut tabanlı web sitesi istatistikleri sayaç servisine bağlayabilirsiniz. Hizmet, sayfa görüntüleme sayısı, oturumlar, ziyaretçiler, ilk kez gelen ziyaretçiler ve daha fazlası gibi temel web sitesi istatistiklerini sağlar.

Statcounter, ziyaretçilerinizi daha iyi izlemenize yardımcı olmak için ziyaretçileriniz hakkında açıklayıcı bilgiler ekleme yeteneği ve bireysel bir ziyaretçi sitenize geri döndüğünde sizi uyaran ziyaretçi uyarıları gibi bazı harika özellikler sunar.

Ancak, bu web sitesi analitik çözümleri, bu listedeki diğer çözümlerin bağlı kuruluş bağlantı izleme, etkinlik izleme ve daha fazlası gibi gelişmiş özelliklerinden yoksundur.

Aylık 250.000’den az sayfa görünümünüz varsa, Statcounter’ı ücretsiz kullanabilirsiniz. Aylık sayfa görünümleriniz daha yüksekse, 9 $ / ay ila 399 $ / ay arasında değişen ücretli bir plana geçmeniz gerekir.

13. Woopra

13 En İyi WordPress Analytics Eklentisi (2019)

Woopra, uçtan uca müşteri yolculuğunu izlemek için ürün, pazarlama, satış ve destek ekipleri için bir WordPress analitik çözümüdür.

Bu web analitik servisi ve WordPress eklentisi, müşteri seyahatleri, müşteri eğilimleri, elde tutma, segmentasyon ve daha fazlası için veri sağlayarak kullanıcıları bireysel seviyeye izlemeye odaklanır. Woopra ile, yerleşik tetikleyicilerle kullanıcı davranışına dayanarak gerçek zamanlı işlem de yapabilirsiniz.

Woopra, hem ücretsiz hem de ücretli planlar sunar, ücretli pro planları 999 $ / ay’dan başlar.

WordPress için En İyi Analytics Çözümü hangisi?

En iyi WordPress analitiği eklentisi olan cevap gerçekten ihtiyaçlarınıza bağlıdır.

Web sitesi izlemeye gelince, her çözüm farklı bir yaklaşım izliyor. Bir ürünü seçmeye dalmadan önce, hangi analitik çözümünün gereksinimlerinize en uygun olduğunu anlamak biraz zaman alır.

Çoğu web sitesi için MonsterInsights ile birleştirilmiş Google Analytics , etkinlik izleme, e-Ticaret izleme, bağlı kuruluş bağlantı izleme, form izleme ve daha fazlasını sunduğundan mükemmel bir çözümdür.

WordPress.com İstatistikleri de dahil olmak üzere diğer WordPress analiz eklentileri ile karşılaştırıldığında, MonsterInsights her yönüyle eğrinin önünde durur. Çok daha kapsamlı ve size WordPress panonuzda güzel raporlar veriyor, böylece en önemli istatistiklerinizi bir bakışta görebilirsiniz.

Özetle, eğer istersen MonsterInsights sizin için en iyi çözümdür:

  • WordPress panonuzda önemli analitik istatistiklerini alın.
  • Karmaşık kurulum prosedürleri olmadan e-Ticaret takibi gibi Google Analytics’in daha fazla imkanını ortaya çıkarın.
  • Gelişmiş kullanıcı izlemesinin kilidini açın, ancak sınırlı bir bütçesi var.

Kapak tarafında, web siteniz ve mobil uygulamalarınız için yerinde etkinlikleri herhangi bir üçüncü taraf eklentisi olmadan otomatik olarak izlemenizi sağlayan bir analitik çözümü istiyorsanız, Heap sizin için doğru çözüm olabilir.

Umarız bu makale ihtiyaçlarınız için en iyi Analytics çözümünü bulmanıza yardımcı olmuştur.

Son Yazılardan Haberdar Olun!​

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

İstenmeyen posta göndermiyoruz! Daha fazla bilgi için gizlilik politikamızı okuyun.
Paylaş
Facebook Pinterest LinkedIn Tumblr Reddit e-Posta Linki Kopyala Print
YazanAykut Ekinci
Follow:
e-Ticaret ve SEO uzmanı, SEO danışmanlığı yapan, hayatın içinden her iş ile ilgilenmeye çalışan enerjik, çalışkan, üretken ve araştırmacı biri. Müzik dinlemeyi, kitap okumayı, film seyretmeyi ve fotoğraf çekmeyi sever, Adana’da yaşar, fırsatını buldukça Bodrum’a kaçamak yapar…
Previous Article 13 En iyi Otel ve Travel Wordpress Temalar 13 En iyi Otel ve Travel WordPress Temalar
Next Article 2019'un 8 En İyi Pinterest WordPress Eklentileri 2019’un 8 En İyi Pinterest WordPress Eklentileri
Yorum yapılmamış

Bir yanıt yazın Yanıtı iptal et

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Popüler Yazılar
WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi
EklentiWordPress

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

WordPress sitenize iletişim formlarının nasıl ekleneceğini mi merak ediyorsunuz…

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç
Genel

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç Amerika…

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi
Genel

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

En iyi WordPress kötü amaçlı yazılım temizleme eklentilerini…

- Advertisement -

Son Yazılardan Haberdar Olun!​

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

Benzer Yazılar

WordPress Tema Karşılaştırma: Divi & Avada Sizin İçin Hangi Tema Daha İyi?
TemaWordPress

WordPress Tema Karşılaştırma: Divi & Avada Sizin İçin Hangi Tema Daha İyi?

Okuma süresi 9 dk
Jupiter Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi
WordPressTema

Jupiter Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi

Okuma süresi 5 dk
Oshine Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi
WordPressTema

Oshine Çok Amaçlı WordPress Tema İncelemesi

Okuma süresi 5 dk
WooCommerce'de Toptan Fiyatlandırma Nasıl Eklenir
WooCommercee-TicaretEklenti

WooCommerce Toptan Fiyatlandırma Nasıl Eklenir

Okuma süresi 7 dk

Son Yazılardan Haberdar Olun!

En son yazılardan haberdar olmak için aşağıdaki forma mail adresiniz ile üye olmanız yeterli!

Aboneliğinizi onaylamak için gelen veya istenmeyen posta kutunuzu kontrol edin.

İnceleGo

InelegGO: WordPress, PrestaShop teknolojisini inceler ve analiz eder. Web yöneticileri ve girişimciler için ipuçları ve püf noktaları paylaşımları yapar…

  • Gizlilik Politikası
  • Reklam
  • Bize Yazın
  • İnceleme Gönder

Son Yazılar

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

WordPress İçin En İyi 7 İletişim Formu Eklentisi

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

Amerika’da Şirket Kurmak: Şartlar ve Süreç

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

En İyi 7 WordPress Kötü Amaçlı Yazılım Temizleme Eklentisi

Popüler Yazılar

Microsoft Office 2016 Programsız Etkinleştirme

Microsoft Office 2016 Programsız Etkinleştirme

Windows 11 CMD ile Programsız Etkinleştirme

Windows 11 CMD ile Programsız Etkinleştirme 2022

Microsoft Office 2019 CMD ile Programsız Etkinleştirme

Microsoft Office 2019 CMD ile Programsız Etkinleştirme

© 2024 incelego.com | İnceleGO - Her Hakkı Saklıdır.

Design by: Craativo

Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?