2019’un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu Eklentileri

0 884

Web siteniz için en iyi resim optimizasyon eklentilerini mi arıyorsunuz? Bu iyi bir fikir! Her harika web sitesi, ziyaretçilerin dikkatini çekmek için görsellere ihtiyaç duyar. İster blogcu, ister e-ticaret sitesi, ister küçük bir işletme olun, resimler web sitenizi profesyonel görünmesini sağlar. Ancak, sitenizde çok fazla resim varsa, sitenizin en yüksek hızda çalıştığından emin olmak için resim optimizasyon eklentilerine de ihtiyacınız olacak.

Bu makalede, size en iyi resim optimizasyon eklentilerini göstereceğiz.

Bir Bakışta: WordPress için En İyi 6 Görüntü Optimizasyonu Eklentisi

Eklenti Fiyat Aktif kurulumlar
ShortPixel Image Optimizer 9,99 TL’den başlayan fiyatlarla (bir seferlik plan) 100.000
Automtic Image Comprossion 29 $ ‘dan itibaren Müsait değil
SEO Friendly Image Pro 20 $ ‘dan itibaren Müsait değil
reSmush.it Image Optimizer Ücretsiz 40.000 +
EWWW Image Optimizer Ücretsiz 700.000’in
Tiny Compress Image Ücretsiz 100.000

WordPress Siteniz için Neden Görüntü Optimizasyonu Eklentilerine ihtiyacınız var?

Web sitenizdeki görseller, içeriğinizi okuyucular için daha ilgi çekici hale getirir. Ziyaretçilerinizin müşteri olabilecek kadar uzun süre kalmasını istiyorsanız, sitenizde olması gerekenler. Ancak görüntüler, düz metinden çok daha büyük boyuttadır. Resimler çok daha büyük olduğu için web sitenizin hızını salyangozun hızına yavaşlatabilir.

Hızlı bir web sitesine sahip olmak önemlidir. Bugün kullanıcıların oturup oturup web sitenizin yüklenmesini beklemeye zaman veya sabrı kalmadı. Aslında, müşterilerin yüzde 47’si bir web sayfasının 2 saniye veya daha kısa sürede yüklenmesini beklemektedir. Bu nedenle, web siteniz yeterince hızlı yüklenmezse, kullanıcılar sitenizi başkalarının araması için terk eder.

Ancak, önemli resimlerinizi tutarken sitenizi hızlandırmak için ne yapabilirsiniz? Görüntü optimizasyon eklentilerinin bulunduğu yer burasıdır.

WordPress sitenizin hızını arttırmak için resimlerinizi optimize etmeniz gerekir. Görüntü optimizasyon eklentileri, resimlerinizi sizin için otomatik olarak optimize edebilir, böylece fotoğraf düzenleme veya kod hakkında hiçbir şey bilmek zorunda kalmazsınız. Ayrıca resimlerinizin kalitesinden de ödün vermeyeceğiniz için endişelenmenize gerek yok.

Görüntülerinizi optimize etmek sadece web sitenizi hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda WordPress web sitenizi daha hızlı geliştirir ve sitenizi web’de arama yapan kullanıcılar tarafından daha kolay bulunur.

Web sitenizi yıldırım hızına düşürmeye hazır olun. WordPress için en iyi görüntü optimizasyon eklentileri listemize göz atın.

1. Shortpixel Image Optimizer

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentileriShortPixel Image Optimizer, harika bir WordPress görüntü optimizasyon eklentisidir. Eklenti doğrudan görüntü azaltma işlemini kolayca yönetebileceğiniz WordPress panonuza kurulur. Eklenti yüklenir yüklenmez sitenize yüklediğiniz her yeni resim otomatik olarak sıkıştırılır. Daha önce sitenize yüklediğiniz tüm görüntüleri bir düğmeye dokunarak sıkıştırmak için ShortPixel eklentisini de kullanabilirsiniz.

Bu güçlü eklentiyle JPEG, PNG, GIF (hareketsiz veya hareketli) görüntüleri ve PDF belgelerini sıkıştırabilirsiniz. Dosya boyutu sınırı yoktur ve küçük resimleri ve öne çıkan görüntüleri optimize edebilirsiniz.

ShortPixel Image Optimizer’ı ücretsiz olarak kullanabilir ve ayda 300’e kadar görüntüyü optimize edebilirsiniz. Ayda 300’den fazla görüntüyü optimize etmeniz gerekirse, sadece 4,99 $ ‘dan başlayan daha büyük bir plana yükseltme yapabilirsiniz.

2. Automtic Image Comprossion

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentileriOtomatik Resim Sıkıştırma ve WordPress Toplu Resim Sıkıştırma, wpslash ile tüm görüntüleri optimize etmek ve sıkıştırmak için harika bir araçtır. Hafif ve kullanımı kolaydır, böylece web sitenizin performansını hızlı bir şekilde artırabilirsiniz.

Bu eklenti, yüklediğiniz zaman JPEG, PNG ve GIF resimlerini otomatik olarak sıkıştıracak; veya görüntüleri bir kerede toplu olarak sıkıştırabilirsiniz. Otomatik Görüntü Sıkıştırma ve Toplu Görüntü Sıkıştırma ile dosya boyutunda veya sıkıştırabileceğiniz görüntü sayısında sınır yoktur.

Otomatik Görüntü Sıkıştırma ve Toplu Görüntü Sıkıştırma, normal bir lisans için yalnızca 29 ABD doları tutarındadır ve gelecekteki güncellemeleri ve wpslash’tan 6 aylık desteği içerir.

3. SEO Friendly Image Pro

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentileriPascal-Bajorat tarafından WordPress için SEO Dostu Görüntüler Pro WordPress siteniz için başka bir yararlı görüntü optimizasyon eklentisidir. Bu eklenti resimlerinizi sıkıştırmaz ancak SEO dostu görüntüler için tam özellikli bir çözümdür.

WordPress için SEO Dostu Görseller, yazılarınız, sayfalarınız ve üçüncü taraf eklentilerinizdeki resimlerin tüm alt ve başlık özelliklerini otomatik olarak optimize eder. Alt ve başlık özellikleri, web sitenizin arama motoru sonuçlarındaki sıralamasını iyileştirmek için önemlidir Bu güçlü eklenti, içeriğini temel alarak başlık özelliklerini otomatik olarak ekleyerek bağlantılarınızı da optimize edebilir. Bir başka harika özellik, kullanıcının kaydırmaya devam edene kadar görmeyeceği uzun web sayfalarına resim yüklenmesini geciktirerek web sitenizin hızını ve performansını artıran Tembel Yükleyici.

SEO Friendly Images Pro için düzenli bir lisans sadece 20 $ ‘dır ve bununla birlikte, herhangi bir sorunla karşılaşırsanız size yardımcı olacak gelecekteki güncellemeler ve 6 aylık destek alırsınız.

4. reSmush.it Image Optimizer

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentilerireSmush.it Image Optimizer hızla mevcut olan en popüler resim optimizasyon eklentilerinden biri haline geliyor. Bu eklenti, resimlerinizi yüklerken optimize etmenize izin verir ve ayrıca daha önce eklenmiş tüm resimlerinizi sadece 2 tıklamayla optimize etmek için toplu bir işlem sunar.

ReSmush.it eklentisi JPEG, PNG, GIF, BMP ve TIF dosyalarını kabul eder, sadece 5 MB’a kadar. Sitenize tam boyutlu bir resim eklemeniz gerekebilir diye, bazı fotoğrafların optimize edilmesini engelleme seçeneğiniz de vardır.

Büyük bir artı, reSmush.it indirmek ve kullanmak tamamen ücretsiz olmasıdır.

5. EWW Image Optimizer

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentileriEWWW Image Optimizer, WordPress web siteniz için bir başka güçlü görüntü optimizasyon eklentisidir. Bu müthiş eklenti ile yeni görüntüleri, sitenize yüklediğiniz resimlerin yanı sıra yüklediklerinde otomatik olarak optimize edebilirsiniz.

Bu eklenti size resimlerinizi en iyi dosya formatına dönüştürme seçeneği sunar. Piksel mükemmel sıkıştırma veya yüksek sıkıştırma seçeneklerini de seçebilirsiniz. Bu şekilde görüntü kaliteniz tamamen kullanıcılarla aynı görünüyor.

EWWW Image Optimizer, hız sınırı ve sınırsız dosya boyutuna sahip değil. Ayrıca, orijinal fotoğraflarınızı 30 gün boyunca saklamak için ücretsiz resim yedekleri sağlar.

Eklentilerini indirmek ücretsizdir ancak ek özellikler istiyorsanız API planlarından biriyle yükseltme yapabilirsiniz.

6. Tiny Compress Image

2019'un En İyi 6 WordPress Resim (image) Optimizasyonu EklentileriTinyPNG ile JPEG ve PNG Görüntüleri Sıkıştırın Görüntülerinizi sıkıştırmak ve web sitenizi daha hızlı hale getirmek için başka bir harika WordPress eklentisidir. Yükleme sırasında yeni görüntüleri otomatik olarak optimize edebilir ve zaten sitenizde bulunan toplu görüntüleri kolayca optimize edebilirsiniz.

Bir maksimum genişlik ve / veya yükseklik ayarlayabilirsiniz, böylece büyük görüntü yüklemelerini otomatik olarak yeniden boyutlandırabilirsiniz. Dosya boyutu sınırı yoktur ve gerekirse orijinal resimlerinizde telif hakkı meta verilerini, oluşturulma tarihini ve GPS konumunu koruyabilirsiniz.

Sıkıştırma JPEG ve PNG Görüntüleri indirmek ve kullanmak ücretsizdir, ancak ayda yalnızca 100 görüntü için ücretsizdir. Her ay daha fazla görüntüyü optimize etmeniz gerekirse, hesabınızı yükseltebilirsiniz.

En iyi görüntü optimizasyon eklentileri hakkında bu makalenin hoşunuza gittiğini umuyoruz. Artık resimlerinizi optimize etmeye ve sitenizi daha hızlı hale getirmeye hazırsınız. Sadece süper hızlı bir site ile daha mutlu olmakla kalmayacak, web sitenizi ziyaret edenler ve müşterileriniz de daha mutlu olacak.

Yorum

e-Posta adresiniz yayınlanmaz.